HTML

Murano Manufaktúra

A nevem Smidt Éva és gyermekkorom óta elvarázsol a forró üveg. 2005-ben alkalmam adódott belekezdeni a lámpagyöngykészítésbe, és azóta nem tudok szabadulni ettől a méltatlanul mellőzött, csodálatos anyagtól. Lehet hidegen megmunkált, kemencében olvasztott síküveg, pálcából lángban olvasztott apró gyöngy, vagy ólmozott, fóliázott színes üveg, rajongásom évek óta tart és egyre növekszik. De nem csupán az üveg érdekel, hanem minden olyan anyag, amellyel kombinálni lehet: nemes- és színesfémek, bőr... így nem csupán üvegeim elkészítési módjáról szól ez a blog, hanem a belőlük készült ékszerekről is.

Kifutón a Murano Manufaktúra

2011.02.21. 10:39 Körticsek

Amikor létrehoztam és útjára indítottam a Murano Manufaktúrát, álmodni sem mertem volna, hogy ékszereimmel egyszer divatbemutatón szerepelhetek. Ez a pillanat mégis eljött, köszönhetően három lelkes és tehetséges ruhatervezőnek, akikkel karöltve megálmodtuk a PIMFLI Munkacsoportot, amelyben mindannyian saját egyéniségünket képviselve alkothatunk és tárhatjuk a közönség elé munkáinkat. A munkacsoport alapító tagjai: Bányai Emese (Picassino Design), Dömötör Fanni, Juhász Virág (fiorella), Smidt Éva (Murano Manufaktúra).

Kedves olvasó, fogadd szeretettel ezt a meghívót a PIMFLI Munkacsoport első divatbemutatójára, amelyet 2011. február 27-én tartunk a Fogasházban (Budapest, VII. Akácfa u. 51.), este 7 órai kezdettel.

 

Szólj hozzá!

Címkék: üveg ékszer divatbemutató kifutó munkacsoport fogasház lámpagyöngy murano manufaktúra fiorella pimfli picassino

A bejegyzés trackback címe:

https://muranomanufaktura.blog.hu/api/trackback/id/tr222676525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása