HTML

Murano Manufaktúra

A nevem Smidt Éva és gyermekkorom óta elvarázsol a forró üveg. 2005-ben alkalmam adódott belekezdeni a lámpagyöngykészítésbe, és azóta nem tudok szabadulni ettől a méltatlanul mellőzött, csodálatos anyagtól. Lehet hidegen megmunkált, kemencében olvasztott síküveg, pálcából lángban olvasztott apró gyöngy, vagy ólmozott, fóliázott színes üveg, rajongásom évek óta tart és egyre növekszik. De nem csupán az üveg érdekel, hanem minden olyan anyag, amellyel kombinálni lehet: nemes- és színesfémek, bőr... így nem csupán üvegeim elkészítési módjáról szól ez a blog, hanem a belőlük készült ékszerekről is.

Nyerj Murano Manufaktúra ékszert!

2009.12.26. 20:45 Körticsek

Hamarosan indul rendszeres játékom, amelyben apróbb ajándékokat nyerhettek majd, ám addig is szeretném felhívni a figyelmet a Way Magazin játékára, amelyben a feltett kérdésekre helyesen válaszolók közül egy szerencsésnek 15 ezer forint értékű vásárlási utalvány a jutalma. Az utalványt egy összegben lehet levásárolni Meska-boltom aktuális kínálatából 2010. március 31-ig, de egyedi kívánságokat is szívesen teljesítek majd. A feladat egyszerű, három kérdésre kell válaszolni, a helyes válaszokat pedig a Way Magazin szerkesztőségébe kell eljuttatni 2010. január 31-ig.

Együttműködésem a Way Magazinnal nem most kezdődött, hiszen az a megtiszteltetés ért, hogy a lap indulása óta rendszeres munkatársként jelen lehetek minden számban, 1-2 cikk erejéig.

A Way Magazin önismereti életmódmagazin hiánypótló lapként, pszichológia témakörben elsőként jelent meg Magyarországon, és érthető, könnyed stílusban foglalkozik a lelki egészségi problémákkal, valamint szakértők - például praktizáló pszichológusok közreműködésével - segít eligazodni a mindennapok lelki labirintusában.

Kellemes olvasgatást és jó utat!

Szólj hozzá!

Címkék: játék magazin üveg ékszer olvasztott way egyedi manufaktúra fusing murano lámpagyöngy muranói

A bejegyzés trackback címe:

https://muranomanufaktura.blog.hu/api/trackback/id/tr481624847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása