HTML

Murano Manufaktúra

A nevem Smidt Éva és gyermekkorom óta elvarázsol a forró üveg. 2005-ben alkalmam adódott belekezdeni a lámpagyöngykészítésbe, és azóta nem tudok szabadulni ettől a méltatlanul mellőzött, csodálatos anyagtól. Lehet hidegen megmunkált, kemencében olvasztott síküveg, pálcából lángban olvasztott apró gyöngy, vagy ólmozott, fóliázott színes üveg, rajongásom évek óta tart és egyre növekszik. De nem csupán az üveg érdekel, hanem minden olyan anyag, amellyel kombinálni lehet: nemes- és színesfémek, bőr... így nem csupán üvegeim elkészítési módjáról szól ez a blog, hanem a belőlük készült ékszerekről is.

Küldj egy képet!

2010.03.01. 01:55 Körticsek

Nagyszerű akciót eszeltem ki, amellyel korábbi és visszatérő vásárlóimat szeretném meglepni. Miközben a részleteket dolgoztam ki, Meska-boltomban átléptem a bűvös száz értékelést, amely valószínűleg minden alkotó életében fontos mérföldkőnek számít. De jöjjenek a részletek!

Küldj egy képet!
 
Küldj egy fotót, amelyen Murano Manufaktúra ékszeredet viseled, illetve kiegészítőd társaságában szerepelsz, és következő vásárlásodnál 10%-kal több marad a zsebedben. A kedvezmény bármely, Meska-boltomban található ékszer és kiegészítő árára és a megrendelésekre is érvényes, kivéve az akciós termékek és a postaköltség. Ha még nincs ilyen képed, gyorsan készítsd el, nehogy lemaradj, az akció csupán két hétig tart!
 
Ide küldd a fotót 2010. március 15. éjfélig.
Kedvezményedet 2010. április 15-ig évényesítheted.
 
A levél tárgya „Küldj egy képet” legyen, és ne felejtsd el megírni, hogy fotódat bemutathatom-e itt a blogban. A kedvezmény akkor is a Tiéd, ha nem járulsz hozzá fotód bemutatásához!
 
Ragyogj mindennap Murano Manufaktúra ékszerben!
 
Ők már küldtek fotót...
 

3 komment

Címkék: fotó kiegészítő akció ékszer manufaktúra murano meska küldj egy fotót

A bejegyzés trackback címe:

https://muranomanufaktura.blog.hu/api/trackback/id/tr191798791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pottyosgaloca 2010.03.07. 15:09:14

Küüüldenék,de decemberben a tőled vásárolt gyönyörűséges borostyános fülbevalóm szerelőpálcája eltörött, ezért oda kelett adnom pár hete egy barántőmnek,hogy próbálja meg visszavarázsolni, hogy újra hordhassam :( Amint újra horható állapotba kerül, azért küldök róla egy fotót :) Remélem sikerült megjavítania...

Körticsek · http://muranomanufaktura.blog.hu 2010.03.07. 19:37:19

Ó, de hogyan tört el?! Ha visszaküldöd nekem, ingyen megszerelem és visszaküldöm. Szörnyen sajnálom a dolgot. :-(

pottyosgaloca 2010.03.08. 15:36:31

Neem tudom, éppen vizsgáztam, és aztán szerencsére az ölembe pottyantak a gyöngyö,úgyhogy minden része meglett,és nem esett baja. Semmi gond egyébként, lehet gyártási hiba is! tényleg csak azt sajnálom,hogy addig nem tudom hordani.

Ha a barátnőm nem tudná megcsinálni, elküldöm neked :) Köszönöm szépen,és tényleg semmi gond :)
süti beállítások módosítása