HTML

Murano Manufaktúra

A nevem Smidt Éva és gyermekkorom óta elvarázsol a forró üveg. 2005-ben alkalmam adódott belekezdeni a lámpagyöngykészítésbe, és azóta nem tudok szabadulni ettől a méltatlanul mellőzött, csodálatos anyagtól. Lehet hidegen megmunkált, kemencében olvasztott síküveg, pálcából lángban olvasztott apró gyöngy, vagy ólmozott, fóliázott színes üveg, rajongásom évek óta tart és egyre növekszik. De nem csupán az üveg érdekel, hanem minden olyan anyag, amellyel kombinálni lehet: nemes- és színesfémek, bőr... így nem csupán üvegeim elkészítési módjáról szól ez a blog, hanem a belőlük készült ékszerekről is.

Megnyitottunk! - Karácsonyi Gouba a Felvonulási téren

2010.12.12. 22:24 Körticsek

Megnyitottunk, és teljes pompájában ragyog standunk a Karácsonyi Goubán, a Mikulásgyár mellett, a Felvonulási téren. Gyertek, és nézzetek meg bennünket, a Murano Manufaktúra kézműves üvegékszereit, és Fiorella gyönyörű, kézzel festett ruháit, táskáit.

Karácsonyi Gouba december 9. és 23. között a Felvonulási téren, sok-sok programmal, ingyenes koripályával, forralt borral, és természetesen goubás kézművesekkel.

Szólj hozzá!

Címkék: vásár karácsony üveg ékszer manufaktúra murano felvonulási tér gouba fiorella

A bejegyzés trackback címe:

https://muranomanufaktura.blog.hu/api/trackback/id/tr322511937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása