HTML

Murano Manufaktúra

A nevem Smidt Éva és gyermekkorom óta elvarázsol a forró üveg. 2005-ben alkalmam adódott belekezdeni a lámpagyöngykészítésbe, és azóta nem tudok szabadulni ettől a méltatlanul mellőzött, csodálatos anyagtól. Lehet hidegen megmunkált, kemencében olvasztott síküveg, pálcából lángban olvasztott apró gyöngy, vagy ólmozott, fóliázott színes üveg, rajongásom évek óta tart és egyre növekszik. De nem csupán az üveg érdekel, hanem minden olyan anyag, amellyel kombinálni lehet: nemes- és színesfémek, bőr... így nem csupán üvegeim elkészítési módjáról szól ez a blog, hanem a belőlük készült ékszerekről is.

And the winner is...

2010.02.02. 08:37 Körticsek

Lezárult az első Kikapós Kedd akció, amelyben egy drótozott, kemencében olvasztott nyaklánc a nyeremény. A sorsolóautomata szerint- amelynek a kommentek sorszáma alapján kellett véletlenszerűen egy számot választania -, Kaulichv Mirci nevű kedves olvasóm kapja az ékszert. Gratulálok! :-)

Köszönöm mindenkinek a részvételt és olvassatok rendszeresen, mert hamarosan újabb posztot írok és természetesen jön a következő a Kikapós Kedd is, amelyhez már gondolkodom valamilyen érdekes meglepetésen.

Update: Az első alkalom izgalmában egy nappal korábban zártam le a játékot, mint ahogy terveztem és ahogy az előző posztban meghirdettem. Nem volt szándékos a dolog, de a játék tisztasága érdekében, ha újabb komment érkezik, újra kell sorsolnom. Ebben az esetben természetesen Viktória kartársnőt fájdalomdíj illeti. Elnézést mindenkitől!

Update2: Ahogy megígértem, újrasorsoltam. Mircinek gratulálok, Vikitől pedig sűrű elnézést kérek, és természetesen jár a vigaszajándék. :-) Köszönöm mindenkinek a kommenteket és főleg a megértést. Hamarosan újra jelentkezem a Kikapós Kedd akcióval!

4 komment

Címkék: kedd üveg nyeremény drót fusing medál ékszerdrót kikapós

A bejegyzés trackback címe:

https://muranomanufaktura.blog.hu/api/trackback/id/tr231721896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VAn 2010.02.02. 09:50:54

Gratulálok a nyertesnek :)

Körticsek · http://muranomanufaktura.blog.hu 2010.02.04. 20:50:13

Jaaj-jaaaj! Még ne gratuláljatok, mert a nagy igyekezetben elbambultam és egy nappal hamarabb sorsoltam. Mivel jött azóta komment az eredeti határidőn belül, úgy érzem az a tisztességes, ha újrasorsolok. :-) Szóval mindenkinek megint van esélye.

_Miri_ 2010.02.05. 18:28:15

Te jó ég! Köszönöm szépen. :D Élmény volt erre hazaérni!
süti beállítások módosítása